Huur uw fiets bij Euro Tweewielers

Bij Euro Tweewielers kunt u ook fietsen huren. Wij verhuren onze fietsen al voor 10 euro/dag of een per week voor 7,50/dag. Indien onze fietsen niet verhuurd zijn dan kunt u direct een fiets meekrijgen maar wij adviseren om even te bellen of te mailen zodat wij een fiets voor u kunnen reserveren. Zeker als het mooi weer is dan kan het druk worden met het fietsverhuur.

Wanneer u bij Euro Tweewielers uw fiets huurt dan weet u dat:

  • Uw fiets is gecheckt op alle punten
  • Niet teveel betaalt voor uw huurfiets
  • U een degelijke fiets krijgt
  • Uw een fiets huurt van een kwaliteitsmerk
  • Uw fiets veilig is!

Wij zijn gevestigd op de Breestraat in Leiden, onze formule is simpel maar effectief: wij handelen in merken die geinvesteerd hebben in duurzaamheid en hun reclame uitingen via de erkende dealers regelen ipv dure commercials. Dat betekent dat de consument een product krijgt met een goede prijs / prestatie-verhouding. Wij hebben in de afgelopen tijd onze bestaansrecht hiermee bewezen.

Ook voor nieuwe fietsen bent u welkom. Wilt u informatie of een brochure kom dan even langs in de winkel voor een korte of uitgebreide uitleg van wat de verschillende merken te bieden hebben. Wij zien u graag verschijnen.

Fiets accessoires

Wij hebben een ruim aanbod aan accessoires en toebehoren. Bekijk ook onze fiets accessoires pagina als u een fietsslot of een fietsmandje wilt kopen. Wij hebben bekende merken tegen gunstige prijzen.